Can;t upload catalog

Stefan Heijdendael asked a question...

Hi Evlaa Team,

I just discovered you and try to publish a collection, but if I try that it keeps saying: Check your internet connection. Which is fine, and no firewall problems. Use a macbook pro

Really looking forward to trying your plugin, but it's a bit hard now ;)

hope to hear from you

regards

Stefan

Flag for Review
      Cpwrzvu43lpoqfwkcwyh
      Martin replied...

      Hi Stefan,

      Thank you for your email and sorry to hear that you experience some issues.
      I just try with my computer and it seems to work as usual. Could you please restart your Lightroom and try again. It should work. Sometimes the first install is not perfectly done by Lightroom and we need to restart it before working well.

      Are you sure that your internet connection is working well (and is not too small?) - as we are uploading images, we need to have a correct internet connection otherwise it's a bit hard.

      Let me know,
      Thank you
      Martin

      Flag for Review
          Stefan Heijdendael replied...

          Hi,

          - I restarted Lightroom (5.2), did not work
          - Removed the plugin and re-installed, nothing
          - Restarted lightroom multiple times, nothing

          It keeps giving the message: Can;t update this collection, check your internet connection.
          Strange thing is, everything works fine. Looked at the connection with a network app, all fine

          I really want to give you're plugin a try :) :(

          any thoughts?

          regards

          stefan

          Flag for Review
              Stefan Heijdendael replied...

              Ok, so I updates Mac OS X to the latest version, and now it works flawlessly.
              It would be usefull to put a minimum OSX requirement or run some tests with older OS versions
              to see if that caused the problem. Anyhow, great it works, best tool for my workflow!

              Flag for Review
                  Cpwrzvu43lpoqfwkcwyh
                  Martin replied...

                  Hi Stefan,

                  Yes I just saw that you were able to use it :-) That's a great news, and sorry we were not a big help, we don't understand at all what was the problem.

                  The OS could be a good direction, I'll have a look on that and see if it could cause th problem.

                  I'm glad that you like it :-) Feel free to reach me out if you have any other questions and or remarks.
                  Thank you for your support and to give us a chance after your issues :-)

                  Cheers
                  Martin

                  Flag for Review
                      Нщгдшф replied...

                      Have the same problem right now.

                      Flag for Review
                      • Wnqsfdteiwfvrcbxutpn